Voorwaarden voor succes

Voorwaarden funderingsherstel Soil-ID FunderingsherstelDe Soil-ID Funderingsherstel methode is voordeliger en duurzamer dan andere technieken om de ondergrond van funderingen te verstevigen en daarmee de fundering in staat te stellen de gebouwde constructie te dragen.

Er zijn aan onze handelwijze slechts een paar voorwaarden verbonden:

  • zoals al vaker op deze website gesteld: er moet een professioneel grondonderzoek aan vooraf zijn gegaan;
  • de bodem onder de fundering moet voldoende poreus zijn om waterglas of Dämmer op te kunnen nemen, zand is favoriet;
  • er moet ruimte zijn om onze injectiecontainer te plaatsen (neemt niet meer plaats in dan een personenauto) en voor de opslag van onze waterglas en harder, moet nog eens een ruimte ter grootte van een parkeerplek beschikbaar zijn;
  • ons team is zelfvoorzienend wat betreft elektra, maar de opdrachtgever wordt geacht het leidingwater te leveren waarmee onze werkzame componenten worden verdund voordat ze in de bodem worden geïnjecteerd;
  • het waterverbruik is beperkt genoeg om niet van invloed te zijn op het totale kostenplaatje van onze operaties;
  • de te behandelen fundering moet bereikbaar zijn voor onze injectielansen.

Meer voorwaarden zijn er niet. Een bouwvergunning hoeft niet te worden aangevraagd. Het te behandelen pand hoeft niet worden ontruimd. Het proces wordt trillingsvrij uitgevoerd en de geluidsoverlast is minimaal en kortdurend.

Funderingherstel op zijn voordeligst en effectiefst: Soil-ID waterglasinjecties. En duurzaam, voor minimaal 50 jaar gegarandeerd.

©2019 Soil-ID Disclaimer Webdesign door Webton