Funderingsproblemen

funderingsproblemen

Funderingsproblemen oplossen

Heeft u te maken met een bouwkundige verzakking of andere funderingsproblemen? Hier kunnen verschillen oorzaken aan ten grondslag liggen. De oplossing voor op staal gefundeerde (niet onderheide) constructies: stabiliserende waterglasinjecties van Soil-ID. Een voordelige, effectieve en uitermate duurzame oplossing voor uw funderingsprobleem!

Oorzaken van funderingsproblemen

Funderingsproblemen vinden hun oorzaak vaak in een inklinkende bodem of een verlaagd grondwaterpeil. Overige oorzaken zijn bouwactiviteiten in de omgeving, zwaar verkeer of andere bodembelasting. Soms is een bouwfout, zoals een onoordeelkundig gebouwde kelder of aanbouw de oorzaak. Het gevolg is steeds dat de funderingvoet niet langer effectief wordt ondersteund door de bodem. De fundering verzakt en daarmee komen de problemen die uiteindelijk door het complete bouwwerk zichtbaar worden. Gelukkig is de oplossing betrekkelijk eenvoudig en daarmee budgetvriendelijk.

Funderingsproblemen aanpakken

Injecties met waterglas versterken het draagvermogen van de ondergrond zodanig dat deze de fundering weer probleemloos ondersteunt voor vele tientallen jaren. Met behulp van deze injecties consolideert (en stabiliseert) Soil-ID Funderingsherstel uw woning of ander gebouw. Uitermate duurzaam, voordelig en zonder overlast. Deze techniek is met name geschikt voor constructies die op een zanderige bodem zijn gebouwd en die niet zijn onderheid, zie: Voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wacht niet langer en los uw funderingsproblemen op. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin u uw probleem zo goed mogelijk specificeert. We komen dan spoedig met een voorstel voor funderingsherstel

 

©2020 Soil-ID Disclaimer Webdesign door Webton